Selecteer een pagina

Projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Er zijn genoeg ingenieursbureaus waar je installaties kunt beheren. Maar bij Volantis doen we het anders. Volantis is toonaangevend en inspireert haar mensen, opdrachtgevers en klanten naar slimme toepassingen. Wij blinken uit om mensen beter en comfortabel te laten werken, wonen en genieten en investeren in een werkomgeving die anderen verwondert. Onze uitdaging is de beste werkgever in onze sector te zijn en onze mensen blinken uit in initiatief. Wij zoeken per direct een Projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek (M/V)

Onze opdrachtgevers vragen om een betrouwbaar, onafhankelijk advies, waarbij er een groeiende behoefte is aan volledige ontzorging bij projecten, van het planmatige onderhoud tot het contractbeheer. Meer en meer moeten de prestaties van installaties en gebouwen qua comfort, duurzaamheid, energiebesparing en betaalbaarheid gegarandeerd kunnen worden. Binnen Volantis hebben we daar de kennis en moderne tools voor ontwikkeld. Geef ons het vertrouwen en de ruimte, dan nemen wij de verantwoordelijkheid voor de gebouwprestaties. Op basis van heldere transparante contractafspraken.

Voel je je aangetrokken door deze werkwijze? Beschik je over vakinhoudelijke expertise én vind je het boeiend om opdrachtgevers te adviseren en het voortouw te nemen? Dan is de volgende vacature binnen de Business Unit Systems & Energy van Volantis iets voor jou:

Projectleider Beheer en Onderhoud

Bij Systems & Energy denken we vanuit de behoefte en het belang van de klant. Deze vertalen wij in een kwalitatief maatwerkadvies, het definiëren van wenselijke en beheersbare prestaties, het aanbesteden van het onderhoud, het bewaken van prestaties en het uitvoeren van controles tot en met gehele ontzorging. De klantrelatie wordt door onze kwaliteit van dienstverlening en betrouwbaarheid uitgebreid tot een partnerrelatie. Wij zoeken iemand die vanuit dat perspectief denkt en werkt. Op een zakelijke, nuchtere wijze.

Welke vragen komen bij Systems & Energy zoal langs?

 • Advies over de opzet van meerjarig beheer en onderhoud van gebouwinstallaties
 • Organiseren en bewaken van planmatig beheer en onderhoud
 • Het verhelpen van klachten gerelateerd aan comfort of hoog energieverbruik
 • Het uitvoeren van nul- en conditiemetingen om de status van de installaties vast te stellen
 • Begeleiding realisaties door inzet kwaliteitsinspecteurs en commissioning manager, met garantie op nul restpunten
 • Contractbeheer van onderhouds- en servicecontracten
 • Monitoring van gebouwinstallaties en analyse van disfunctioneren tot en met het organiseren van het herstel

Wat zoeken wij?

Een projectleider die zelf projecten uitvoert, aanstuurt en de kaders van budget en planning opstelt en bewaakt, eindverantwoordelijkheid neemt om opdrachtgevers de dienstverlening te bieden, zoals hiervoor omschreven. Iemand die door expertise en relatiebeheer nieuw werk verwerft en het relatienetwerk uitbreidt. En, last but not least, iemand die goed kan samenwerken in een enthousiast en gedreven team van collega’s waarbij kennisdeling, kwaliteit en initiatief hoog in het vaandel staan. Wij denken aan iemand met het volgende profiel:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau (HIT-opleiding of gelijkwaardig)
 • Je bent expert / autoriteit op je vakgebied, hebt ruime werkervaring en je wordt intern en extern gevraagd vanwege je deskundigheid
 • Je hebt affiniteit met contractbeheer/-management
 • Je hebt ervaring met conditiemetingen NEN2767 en opstellen / adviseren bij meerjaren onderhoudsplannen en ramingen
 • Een certificering als vastgoedadviseur, onderhouds- of facilitair projecteider/manager of gelijkwaardig is een pre
 • Persoonlijke eigenschappen: servicegerichte instelling met hoge kwaliteitsambitie, overtuigingskracht, je weet opdrachtgevers aan je te binden, je werkt planmatig en bent daarin een voorbeeld voor anderen, zelfstandig, resultaatgericht.

Wat mag jij verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een van de meest vooruitstrevende kennisorganisaties op het gebied van installatietechniek binnen Nederland.
 • Een inspirerende en creatieve werkomgeving.
 • Direct ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling.
 • Volantis beschikt over uitstekende gereedschappen met software waarmee we al onze inspecties, metingen en commissioningswerkzaamheden rapporteren, tot en met een arsenaal aan meetapparatuur om installaties door te meten, te loggen of voor thermografie enzovoort.

Arbeidsvoorwaarden

Volantis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op het profiel van de kandidaat. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere 29 vrije dagen, flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een fulltime dienstverband. Standplaats voor deze functie is Eindhoven.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met directie@volantis.nl.
Heb jij interesse en wil je aan het werk binnen ons team? Stuur dan direct je CV met een motivatiebrief naar: directie@volantis.nl.

Contact